KMO-portefeuille

Subsidies voor consultancy en strategie

Vlaamse KMO’s die klaar zijn om hun merk naar het volgende niveau te tillen, kunnen nu profiteren van de KMO-portefeuille subsidies. Dit initiatief ondersteunt ondernemers in hun groeiproces door subsidies aan te bieden voor de ontwikkeling van professionele websites, branding en strategische communicatie.

Hoe werkt het?
De KMO-portefeuille laat je toe om tot 30% van jouw projectkosten terug te vorderen, met een maximum van €7,500 per jaar. Dus, of je nu op zoek bent naar een charisma boost door middel van vernieuwde branding of je website wilt optimaliseren voor de toekomst met onze expert design- en contentstrategieën, met FERM Creative aan je zijde en de KMO-portefeuille in je hand, sta je sterker dan ooit.

Begin Jouw Avontuur
Om zorgvuldig gebruik te maken van deze subsidie en te verzekeren dat jouw project in aanmerking komt, raden we je aan alle voorwaarden en mogelijkheden direct op de website van Agentschap Innoveren & Ondernemen na te gaan.

Ben je klaar om je merkidentiteit te verrijken of je digitale aanwezigheid te versterken? Ontdek hoe wij bij FERM Creative boeiende, memorabele merkverhalen tot leven brengen en maak vandaag nog je subsidieaanvraag in orde!

+32 473 95 96 96

Let's get social

FERM CREATIVE studio

Kleine Noordstraat 68
8830 Hooglede

BTW BE0882.451.164