Webshop voor VPS Homefitness

Webshop voor hofleverancier VPS International, fitnesstoestellen met uiteraard een perfecte weergave en duidelijke navigatie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Webdesign op maat

Strak, stijlvol en uitnodigend. Net als jij houden we van websites die aantrekkelijk zijn én doen waarvoor ze gebouwd zijn: extra klanten overtuigen. Met ferm webdesign, straffe content en een hoge vindbaarheid in Google.

Snel en efficiënt online

Waarom wachten om een website te maken als het ook snel en efficiënt kan. Binnen 3 weken is je nieuwe website online. Het webdesign is volledig op jouw maat en volgens je verlangens. En zie je toch liever iets anders: we passen aan tot je helemaal tevreden bent.

Doe het goed met doe het zelf

Een nieuwsbericht toevoegen, een snelle aanpassing of een nieuw project tonen. Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS-systeem en de bijhorende gratis opleiding ben je op elk moment baas over je website. Laat je dat liever over aan een professional? Geen probleem, we staan voor je klaar.

Perfecte website op elk scherm

Tablet, smartphone of laptop: je website toont zich op elk scherm van zijn mooiste kant. Dankzij het responsive design past de lay-out zich automatisch aan de omgeving aan. Simpel, handig en mooi.

Full service, full satisfaction

Van A tot Z. Breid je digitale visitekaartje uit met een webshop, SEO-optimalisatie, geïntegreerde nieuwsbrieven en social media, analytics en knappe fotografie. Samen met jou denken we vandaag al aan de toekomst.

Tevreden klanten