Webdesign Oostende

Start je je eigen zaak in Oostende  en wil je een aantrekkelijke website voor jouw bedrijf?  

Stijlvol, gebruiksvriendelijk en professioneel. Wij ontwerpen en bouwen ferme websites die je bezoekers aangrijpen en overtuigen. Op elk toestel. Een online visitekaartje
op maat van je bedrijf of product. Precies zoals je het zelf wil: mooi én intuïtief.

Net als jij houden we van websites die aantrekkelijk zijn én doen waarvoor ze gebouwd zijn: extra klanten overtuigen. Met ferm webdesign, straffe content en een hoge vindbaarheid in Google. Ferm ontwikkelde verschillende lucratieve websites. Graag meer info?   

 
 

Webdesign Oostende

Een performante website hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Binnen jouw budget werken wij een gebruiksvriendelijkeen unieke website in jouw huisstijl. Ferm, webdesign bureau uit Oostende, zet zich in voor elk bedrijf, ongeacht de omvang.

Ferm zet haar jarenlange ervaring in om ervoor te zorgen dat je zaak een professionele uitstraling heeft, gevonden wordt in Google en verkopen genereert. Met Ferm is het online succes van je bedrijf geen toeval.

We laten je niet in de steek. Ook na de oplevering kan je bij ons terecht met al je vragen. 

Snel en efficiënt online

Waarom wachten om een website te maken als het ook snel en efficiënt kan. Binnen 3 weken is je nieuwe website online. Het webdesign is volledig op jouw maat en volgens je verlangens. En zie je toch liever iets anders: we passen aan tot je helemaal tevreden bent.

 
 

Full service, full satisfaction

Van A tot Z. Breid je digitale visitekaartje uit met een webshop, SEO-optimalisatie, geïntegreerde nieuwsbrieven en social media, analytics en knappe fotografie. Samen met jou denken we vandaag al aan de toekomst. 

 
 

Van klein naar groot

Ferm biedt verschillende formules aan, van eenvoudige tot echte pro websites. Dankzij onze designs, knowhow, ervaring en technische kennis ontstaat een wereld van mogelijkheden. Altijd op jouw maat.

 
 

Mobiel en vindbaar

Natuurlijk ziet je website er fantastisch uit,  zowel op tablet, smartphone en pc: het responsive design past zich overal aan. Wat je niet ziet is dat deze ook technisch heerlijk in elkaar zit. We houden rekening met SEO zodat je goed scoort in Google en andere zoekmachines. 

 
 

Perfect op elk scherm

Tablet, smartphone of laptop: je website toont zich op elk scherm van zijn mooiste kant. Dankzij het responsive design past de lay-out zich automatisch aan de omgeving aan. Simpel, handig en mooi.

Doe het goed met doe het zelf

Een nieuwsbericht toevoegen, een snelle aanpassing of een nieuw project tonen. Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS-systeem en de bijhorende gratis opleiding ben je op elk moment baas over je website. Laat je dat liever over aan een professional? Geen probleem, we staan voor je klaar.