Webshop laten maken regio Torhout

Heb je een idee voor een webshop? Start je je eigen zaak in Torhout en wil je online verkopen met een webshop? Ferm zorgt voor een daadkrachtige webshop op basis van je huisstijl.

Wij zorgen voor een webshop in functie van jouw doelgroep. Dit doen we door nauwgezet te luisteren naar jouw wensen om zo een webshop te kunnen bouwen die jouw producten op een efficiënte, duidelijke manier overbrengt.

Ferm ontwikkelde verschillende lucratieve webshops. Graag meer info? 

Mobielvriendelijk

Je webshop moet goed weergegeven worden op elk type scherm. Maar wij gaan nog een stukje verder. Wij gaan full adaptive. Dat betekent dat we nog veel dieper gaan nadenken over je mobiele versie.

Alles zelf in handen

Je kan bovendien alles zelf beheren en aanpassen. Wij willen dat je zo onafhankelijk mogelijk bent van ons. Daarom zorgen we ervoor dat je elke artikel, categorie, pagina, foto en elke vertaling zelf kan aanpassen.

We houden rekening met conversie, mobiele toestellen en zoekmachine optimalisatie. Elke website kan beheerd worden in een eenvoudig CMS-systeem. We maken onze projecten aan de hand van onze weloverwogen aanpak en jarenlange ervaring.  Als je op zoek bent naar een prachtige webshop die je zaak een flinke boost geeft, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Webshop laten maken Roeselare

Ferm, webshop bouwer Torhout

Een performante website hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Binnen jouw budget werken wij een gebruiksvriendelijkeen unieke website in jouw huisstijl. Ferm, webdesign bureau uit Torhout, zet zich in voor elk bedrijf, ongeacht de omvang.

  • Op maat
  • Responsive design
  • Stockbeheer in real time
  • Gratis opleiding voor beheer
  • Klantvriendelijk en gebruiksvriendelijk

Van stockbeheer tot boekhouding

Je stock, kassa, boekhouding of ERP-pakket koppelen aan je webshop? Makkelijk. Dankzij een rechtstreekse integratie van externe systemen heb je op elk moment een compleet zicht op je voorraad en omzet. Kwestie van geen tijd te verliezen en te doen waar je het best in bent: ondernemen.

Heer en meester van je E-commerce

Een product in de kijker zetten, een unieke actie aankondigen of online kortingsbonnen aanbieden: dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke back office doe je het makkelijk zelf in je webwinkel. Je webshop heb je op elk moment zelf in de hand. Zelfs als technologieleek na een gratis opleiding.

Van klein naar groot

Heb je al een basic webshop, maar heb je te weinig mogelijkheden? Ferm biedt verschillende formules aan, van eenvoudige tot echte pro webshops. Dankzij onze designs, knowhow, ervaring en technische kennis ontstaat een wereld van mogelijkheden. Altijd op jouw maat.

Mobiel en vindbaar

Natuurlijk ziet je webshop er fantastisch uit. Wat je niet ziet is dat deze ook technisch heerlijk in elkaar zit. We houden rekening met SEO zodat je goed scoort in Google en andere zoekmachines. En verkopen kan zowel op tablet, smartphone en pc: het responsive design past zich overal aan.

Full service, full satisfaction

Van A tot Z. Breid je digitale visitekaartje uit met een webshop, SEO-optimalisatie, geïntegreerde nieuwsbrieven en social media, analytics en knappe fotografie. Samen met jou denken we vandaag al aan de toekomst.

Ferm zet haar jarenlange ervaring in om ervoor te zorgen dat je zaak een professionele uitstraling heeft, gevonden wordt in Google en verkopen genereert. Met Ferm is het online succes van je bedrijf geen toeval.

We laten je niet in de steek. Ook na de oplevering kan je bij ons terecht met al je vragen.