website B&B

Website B&B

Als eigenaar van een B&B of vakantiewoning weet je als geen ander dat mensen hun zoektocht naar een vakantiebestemming online aanvatten. Reizigers gaan op zoek via bekende boekingswebsites als Booking.com en Airbnb en surfen vervolgens toch nog rechtstreeks naar jouw website op zoek naar meer details, speciale arrangementen en scherpe prijzen.

Bij Ferm Creative hebben we al heel wat ervaring op zak om jouw accommodatie er online te laten uitspringen met een professioneel ogende website inclusief boekingsmodule. Ferm Creative focust zich met haar full service webbureau op websites voor hotels, bed & breakfasts en vakantiewoningen en kan dus heel wat referenties en tevreden klanten voorleggen. 

De webspecialisten van Ferm Creative denken steevast na over een intuïtief design dat jouw bezoekers meteen doet watertanden om bij jou te verblijven. Maar we zorgen er ook voor dat de boekingsprocedure snel en vlot verloopt.

Daarnaast besteden we voldoende aandacht aan volgende essentiële elementen:

  • Steengoede SEO-copy die doet wegdromen, maar die jouw accommodatie ook beter doet scoren in Google.
  • Een intuïtief design dat zowel op mobiele apparaten als op desktop mooi oogt.
  • Een duidelijke menustructuur waardoor de reiziger vlot kan navigeren door jouw website.
  • Aantrekkelijke call-to-action knoppen waardoor mensen meteen tot actie worden aangezet.

We koppelen jouw boekingsmodule aan een betalingssysteem naar keuze zodat alle administratieve rompslomp en opvolging verdwijnt.

Bekijk onze referenties: 

+32 473 95 96 96

Let's get social

FERM CREATIVE studio

Kleine Noordstraat 68
8830 Hooglede

BTW BE0882.451.164