Sociale media

SOCIALE MEDIA

Van een bescheiden start op sociale media tot een complete marketingstrategie. Wat je doel ook is, social media is een essentiële factor in je bedrijfscommunicatie. Zowel voor B2B als B2C.

Hoogtijd voor je eigen likes, shares en hashtags?
Van Facebook tot LinkedIn

Een pagina aanmaken op Facebook of LinkedIn, Instagram of Pinterest? Met plezier. Op basis van je huisstijl en vooral je doelgroep starten we een profielpagina voor je business of product. En uiteraard zorgen we voor een perfecte integratie met je website, webshop of digitale nieuwsbrief. Voor minder gaan we niet.

Social media manager

Als social media manager beheren we je sociale media. Of doe je het liever zelf? Geen probleem. We coachen je tot professionele gebruiker van sociale media. Niet om je vakantiefoto’s te posten, wel om je bedrijf maximaal te laten scoren en klanten en prospecten aan je te binden.

Maximale return

Social media is fun. En vooral doeltreffend. Pak het goed aan en de return is maximaal. Ga de interactie aan met gesponsorde posts, advertenties en overtuigende fotografie en maak je van je volgers klanten en echte ambassadeurs. En anders doen wij het wel voor jou. Adverteren op Facebook bijvoorbeeld. Makkelijk zat.

OOK DIT DOEN WE GRAAG EN GOED

Ferm webdesign voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website. Als websitebouwer houden we van no-nonsense, helder en strak. Net als jij.

Lees meer>>

Schreeuw het van de daken en zeg het via je mailbox. Van design, versturen tot opvolgen: maak het verschil met je e-mail marketing en digitale nieuwsbrieven.

Lees meer

Eenvoudig, veilig en perfect afgestemd op jouw bedrijf. Verover e-commerce met je online webshop. Mobiel, responsive en volledig op maat.

Lees meer

Samen met jou maken we je website extra efficiënt dankzij Google Analytics. Van integratie tot rapportering. Want data is king.

Lees meer>>

Van product tot bedrijf. Van realisatie tot portret. De menselijke geest is visueel. Speel direct in op de kracht van schoonheid met professionele bedrijfsfotografie.

Lees meer>>

Offline of online. Logo of huisstijl. Onze (virtuele) pen jeukt nu al om je grafisch te verbazen. Met vormgeving, ontwerp en straf design.

Lees meer>>

+32 473 95 96 96

Let's get social

FERM CREATIVE studio

Kleine Noordstraat 68
8830 Hooglede

BTW BE0882.451.164