Webdesign voor vastgoedprojecten

Ferm Creative is al jarenlang een referentie wat betreft webdesign en webshops met pit, daar getuigen de vele referenties en tevreden klanten van. Ferm Creative ontwikkelt websites in alle markten, maar focust zich ook op websites voor vastgoedprojecten.

Als projectontwikkelaar of vastgoedpromotor heb je er immers alle belang bij dat jouw project aantrekkelijk wordt voorgesteld. Dit zorgt niet alleen voor een grote zichtbaarheid van het bouwproject, maar ook voor een snellere verkoop.

De websitespecialisten van Ferm Creative weten exact wat er nodig is om ieder vastgoedproject professioneel op de markt te zetten. Ze bouwen ferme websites die bezoekers en potentiële kopers overtuigen. Mooi en intuïtief, op maat van jouw behoeftes en steeds volgens een vooraf afgesproken budget.

Een vastgoedwebsite moet verleiden: bezoekers moeten op slag verliefd worden op het project en staan popelen om een bezoek aan te vragen. Daarom zorgen we dat volgende geheime ingrediënten in de website verweven zitten:

  • Steengoede SEO-copy die jouw project helder en duidelijk voorstelt, maar die je ook hoger doet scoren in Google en je dus beter vindbaar maakt.

  • Een aantrekkelijk design dat potentiële huizen- of appartementenjagers doet watertanden.

  • Een duidelijke menustructuur waarmee de bezoeker vlotjes door de website navigeert.

  • Duidelijke call to actions of actieknoppen zodat iedere bezoeker meteen weet wat hem te doen staat.

Vertel ons jouw verhaal en wij doen de rest. Naast webdesign kun je bij Ferm ook terecht voor fotografie, grafisch ontwerp en social media.

+32 473 95 96 96

Let's get social

FERM CREATIVE studio

Kleine Noordstraat 68
8830 Hooglede

BTW BE0882.451.164