Full service bureau

Webdesign vrije beroepen

Ferm Creative focust zich met haar full service webbureau op aantrekkelijke websites voor vrije beroepen: dokters, advocaten, notarissen, psychologen,… Een doelgroep die als geen ander beseft hoe belangrijk een professioneel online visitekaartje is.

Accountancy Godderis

Accountancy Godderis

Congristruct

Congristruct

Webdesign vrije beroepen

De websitespecialisten van Ferm Creative weten exact wat er nodig is om uw zaak online op de kaart te zetten en ervoor te zorgen dat u er met kop en schouders bovenuit steekt. Ze bouwen ferme websites die uw bezoekers, uw cliënten of patiënten raken en overtuigen. Mooi en intuïtief, op maat van jouw behoeftes en steeds volgens een vooraf afgesproken budget.

Een website voor vrije beroepen moet immers meer zijn dan enkel aantrekkelijk, daar zijn wij rotsvast van overtuigd. Daarom verliezen we volgende aandachtspunten niet uit het oog:

  • Steengoede SEO-copy die niet alleen jouw verhaal perfect verwoordt, maar die je ook hoger doet scoren in Google en je dus beter vindbaar maakt.
  • Een in het oog springend design dat niet alleen op desktop, maar ook mobiel performant is.
  • Een duidelijke menustructuur zodat jouw patiënt, jouw cliënt meteen vindt wat hij of zij zoekt.
  • Duidelijke call to actions of actieknoppen zodat iedere bezoeker meteen weet wat hem te doen staat.

Vertel ons jouw verhaal en wij doen de rest. Naast webdesign kun je bij Ferm ook terecht voor fotografie, grafisch ontwerp en social media.

+32 473 95 96 96

Let's get social

FERM CREATIVE studio

Kleine Noordstraat 68
8830 Hooglede

BTW BE0882.451.164