Algemeen
Posted in

Waarom sterke vrouwen voor Ferm kiezen

Vastbesloten, krachtig en kordaat: daar staat FERM voor bekend. Het zijn straffe kernwoorden die duidelijk ook het bestuur van KVLV inspireerden, want ook zij kozen onlangs voor de naam FERM. En we hebben meer gemeen dan je op het eerste zicht zou denken.

Met de naamsverandering van Pepper Design naar FERM in 2018 plakten we een krachtig en ambitieus etiket op onze pittige ontwerpen. De focus op stijlvol, gebruiksvriendelijk en professioneel grafisch design bleef onveranderd. Ook nu.

De grootste drijfveer van FERM is schoonheid creëren. Het maakt mensen blij en geeft hen vertrouwen. Een goed design wijst op kwaliteit, op een duidelijke identiteit. Samen met de klant schrijven we een positief verhaal binnen een gigantisch online netwerk.

Mensen verbinden en ontzorgen

Liggen de activiteiten van FERM en Ferm op het eerste zicht ver uiteen, toch zijn er opmerkelijke paralellen. Zo willen we beide mensen verbinden. Het voormalige KVLV brengt sterke vrouwen samen, FERM ondernemers met hun potentiële klanten en partners.

Ook het codewoord ‘ontzorgen’ delen we met veel plezier. Een ‘ferm’ gemak voor onze respectievelijke leden en klanten.

Verhalen om van te smullen

Een krachtig verhaal schreven we onder meer voor Australian Ice. Het Belgische ijs- en wafelmerk dat ook in het buitenland aan een opmars bezig is onder de naam Fred’s Waffles & Ice Cream. Dagelijks werken zij met eerlijke, verse en artisanale producten.

FERM vertaalt die visie naar een online strategie. Met een nieuwe website zetten ze hun normen en waarden nog extra in de verf. Wij stonden met plezier in voor het ontwerp en onderhouden de nieuwsberichten. Ook voor het zusterbedrijf.

Swingende ontwerpen

Ferme vrouwen hebben een duidelijke identiteit en zijn niet bang om die aan de buitenwereld te tonen. Zo ook de rockabilly gals van Polkadots n Bows. Hun webshop met rockabilly kledij en accessoires scoort in België, Nederland en Frankrijk.

FERM stond hen bij voor het ontwerp en de technische uitvoering van hun webshop. We verzorgen ook de nieuwsbrieven, sociale media en de overige gedeeltes van hun websites.

 

Ben jij ook zo’n straffe madam, of meneer – we discrimineren niet. Neem contact op voor informatie over onze ontwerpen op maat.

+32 473 95 96 96

Let's get social

FERM CREATIVE studio

Kleine Noordstraat 68
8830 Hooglede

BTW BE0882.451.164